Current location: Home > News > E-commerce Information > Questions and Answers to Questions and Questions about Taobao Tablet Computer Industry Access

Questions and Answers to Questions and Questions about Taobao Tablet Computer Industry Access

2016-10-09

QQ screenshot 20161009144437.png

1. Question: Can a margin plan be used instead of paying cash margin?

Answer: Yes, if the margin plan amount of your store is 50,000 yuan, you can choose the margin plan to pay.

2. Question: Why is the margin guarantee amount of the margin plan less than 50,000?


Answer: The margin plan guarantee amount is different based on the store’s historical data and credit. If you cannot pay enough through the margin plan, it is recommended that you choose cash margin.

3. Question: How to calculate the deposit amount?

Answer: If you choose the margin plan and cash margin, then the margin amount is a combination of the two amounts. If you choose a single type of fund protection, the deposit amount is a single type of fund protection.

4. Question: How to upgrade or open a corporate store?

Answer: https://service.taobao.com/support/seller/knowledge-6532878.htm?spm=a1z10.1-c.0.0.dAdHt8&_pvf=sellerSearch  

5. Question: What conditions do brand authorization need to meet?

Category 1, brand authorization qualification standards:

1.1. Brand authorization standards: domestic tablet brand (level 1-2 authorization), international tablet brand (level 1-3 authorization)

1.2. Proof of trademark authorization (authorization link proof documents, such as trademark authorization letters related to level one to level two, level two to level three), authorization content requirements:

a) The authorized store Wangwang ID (if it is a corporate store, the company name of the store is also OK);

b) Authorization start and end date;

c) Brand company name and official seal (red seal);

Category 2, brand self-operated qualification standards:

2.1. A color scanned copy of the trademark registration certificate or trademark registration application acceptance notice issued by the State Administration of Trademark (if any change, transfer, or renewal has been handled, please provide the change, transfer renewal certificate or acceptance notice issued by the State Administration of Trademark). The trademark holder must be consistent with the store certified enterprise. If it is inconsistent, the corresponding relationship certificate must be presented;

2.2. If a third party is designated to open a direct store for the brand, relevant supporting documents for the brand's direct sales authorization must be submitted.

6. Question: When will the mobile phone category be determined reach the threshold?

Answer: The mobile phone category has not yet been clarified, and the official notification will be made through official channels to confirm that it will be officially notified.

7. Question: What conditions do second-hand tablets need to meet?

answer:

1) The second-hand tablet products that are published under the tablet category are required to meet the industry threshold (one of 2 types: 50,000 or above, corporate store + brand authorization)

2) The second-hand tablet products that are published under the second-hand tablet category need to meet (enterprise store + 20,000 deposit)

Be sure to pay attention to which category of products are released.

8. Question: If the brand authorization and corporate store are being processed, can we first pass the entry threshold by paying a deposit of 50,000 yuan, and after the brand authorization and corporate store are successfully processed, we can enter through the qualification channel to unfreeze the previously paid deposit?

Answer: Yes, after meeting the qualifications for enterprise store + brand authorization, the margin balance can be unfreezed, but it is necessary to ensure that the account has a category-based margin amount (1,000 yuan)

9. Question: Is there a threshold for mobile phone categories?

Answer: The mobile phone category is not within the scope of this threshold change, and the official website notification shall prevail!

(Updated one after another)


Tags for this article: Back to list
×
×
Privacy Policy
×

Platform Information Submission-Privacy Agreement

· Privacy Policy

No content yet


           

×
Golden Crown Club Membership Application Please do not fill in if your annual turnover is less than 70 million, you are not a corporate decision maker, or a third-party service provider
11
#Laogao E-commerce Newsletter#[E-commerce Evening News Brief on August 11]

Evening News: Taobao's first clothing collection store reopened; JD internal testing of new invoices merchants can configure automated review strategies; 2021 online live broadcast industry report released: the cumulative anchor accounts are nearly 140 million, exceeding 184.4 billion market size; Wish will adjust A+Bains road to freight and Swiss road to weight restrictions from tomorrow; eBay Australia Station: Jewelry category introduction of new attributes sellers must complete updates before August 23...

Learn more >

  • Taobao operation: How to improve creative click-through rate by express train promotion
    2018-10-10
    Taobao operation: How to improve creative click-through rate by express train promotion

    I believe everyone is familiar with the promotion of direct trains. There are many factors that affect the promotion of direct trains. No matter how the express train is revised, it cannot be separated from the core factor - click rate. If you cannot solve the problem of click rate well, then the traffic flow of direct trains will not be able to keep up.

    Learn more >

  • ×
    ×
    Privacy Policy
    ×

    Platform Information Submission-Privacy Agreement

    · Privacy Policy

    No content yet


               

    ×
    Golden Crown Club Membership Application Please do not fill in if your annual turnover is less than 70 million, you are not a corporate decision maker, or a third-party service provider